Hodnocení obchodu

4,9 289 hodnocení
5
260x
4
23x
3
4x
2
1x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
MK Avatar autora | 10.3.2019
Rychlé dodání a zboží pěkne a kvalitní, doporučuji.
JC Avatar autora | 28.2.2019
Rychlé dodání.
PV Avatar autora | 22.2.2019
Velice ,rychle dodání ;)
Avatar autora | 22.2.2019
Maximální spokojenost jak se zbožím, tak s komunikací i s dopravou, super, moc děkujeme!)))
SD Avatar autora | 21.2.2019
Super
VH Avatar autora | 19.2.2019
Skvělé, jak výrobky, tak i přístup, jsem moc spokojená.
K Avatar autora | 26.4.2018
+ Nadstandardní přístup k zákazníkovi
+ Opravdu rychlé dodání
+ Kvalitní zboží

Avatar autora 18.3.2019
Dobrý den Kateřino, děkujeme za milé hodnocení i nákup v našem internetovém obchodě. Přeji krásné léto a dětem hodně radosti při hraní v novém domečku ! Jarka Zákonová
Avatar autora | 26.4.2018
S obchodem jsem velice spokojená. Ať jsem si zboží nechala poslat domů, nebo na jinou adresu nebo vyzvedla ve skladu - vždy v pohodě
Avatar autora 18.3.2019
Děkujeme za pochvalu a přejeme krásné léto. Jarka Zákonová
L Avatar autora | 19.4.2018
+ rychlá komunikace a dodání zboží
+ pěkné zboží
- 50 šroubků prvně manžela trochu odrazovalo od montáže -ale nakonec to šlo vše hladce

Kuchyňka je opravdu krásná s plno doplňky,vypadá moderně i bytelně a stabilně , je zde plno šuplíčků, varná deska po otočení knoflíků " se rožhaví", po zavření dveří lednička svítí LED páskem, maličká si s ní krásně hraje. Mohu jen doporučit
Avatar autora 18.3.2019
Lenko děkujeme za hodnocení obchodu i dodaného zboží. Přejeme spoustu zábavy při vaření :) Jarka Zákonová
I Avatar autora | 31.3.2018
+ Prehledne web stranky
+ Uzasne hracky pro deti, ktere jinde nekoupite
+ Rychle dodani
+ Možne osobni vyzvednuti
- Nelze platit online kartou
- Nemožnost zvolit jiny zpusob doruceni nez Českou poštou

Avatar autora 18.3.2019
Dobrý den paní Ivo, děkujeme za hodnocení. Platební bránu pro online platbu kartou již připravujeme. Tuto službu pro naše zákazníky spustíme v co nejbližší době. Volba jiného dopravce než České pošty bohužel není možná. Naše balíky jsou nadměrných rozměrů a ostatní přepravci kromě Pošty nám je nechtějí převážet. Stále se ale snažíme dopravce oslovovat, abychom mohli nabídnout i další alternativu přepravy. Přeji krásné jarní dny a příjemné procházky s novým autíčkem. Zákonová
J Avatar autora | 10.3.2018
+ Ochotný personál, který rád poradí.

Avatar autora 18.3.2019
Děkujeme za Vaši objednávku a také za napsané hodnocení. Jsem ráda, že postel auto Corvette splnila očekávání a potěšila nejen malého závodníka :). Jarka Zákonová
V Avatar autora | 12.2.2018
+ komunikativní, rychlý
+ přehledný

L Avatar autora | 31.1.2018
+ Výborná komunikace
+ rychlost vyřízení objednávky

J Avatar autora | 27.12.2017
+ Rychlost

A Avatar autora | 26.12.2017
+ Uzasna komunikace, detailni popis vyrobku po telefonu, vysoka kvalita vyrobku. Doporucuji!!!

R Avatar autora | 15.12.2017
+ výborná komunikace, paní podala vyčerpávající informace
+ nízká cena
+ rychlé jednání

Avatar autora | 2.12.2017
+ Kvalitní zboží rychlé dodání dobrá komunikace.

M Avatar autora | 26.11.2017
+ Byla jsem mile překvapena, že jsem neplatila poštovné při nákupu 775 Kč
+ Rychlá komunikace a dodání
- Lze nakoupit pouze když povolíte soubory cookie

Avatar autora | 26.11.2017
+ výborné osobní jednání, paní majitelka ochotně kdykoliv poradí

B Avatar autora | 21.11.2017
+ Přehledné web stránky
+ Výborná komunikace s konkrétním človekem, žádné automatické anonymní odpovědi
+ Ponk z perfektního materiálu, téměř nezničitelné, vyzkoušeno na rekreační chalupě, kam roky jezdíme a mají zde vybavenou vnitřní i venkovní hernu pro děti kompletně od této firmy, zátěž je vhledem k pernamentní obsazenosti značná a vybavení stále odolává bez větších známek opotřebení